Lempäälä 2007

Keväistä sukukokousta vietettiin Lempäälän kunnassa, jossa juuri 125 vuotta täyttänyt Kuljun koulu ja uunituore liikekaupunki Ideapark elävät sopuisaa rinnakkaiseloa noin 2 km:n säteellä toisistaan.

Suvunvanhimman kiitokset sukujuhlan jälkeen

Suvunvanhimman ominaisuudessa haluan kiittää kaikkia Vitikkalan suvun jäseniä osallistumisesta Lempäälässä Kuljun koululla 19.5. 2007 pidettyyn sukukokoukseen ja -juhlaan. Tilaisuus onnistui mielestäni hyvin tunnelman ollessa koko ajan leppoisa ja intiimi. Itse kokouspaikalla -kiitos koulun rehtorin Anneli Kesolan- järjestelyt olivat erinomaiset. Musiikkipitoinen ohjelma oli hyvin suunniteltu ja todella viihdyttävä. Kiitokset ansaitsee myös aterioinnista vastannut paikallinen pitopalveluyritys.

Jyrki Vesikansan esitelmä Sjöstedtin sukuhaaran vaiheista ja Eeva Kristiina Vitikkalan liittymisestä tähän vesilahtelaiseen mahtisukuun oli kerrassaan mainio ja saattoi itse kunkin mielikuvituksen liikkeelle.

Yksi juhlamme kohokohtia oli sukuneuvostossa pitkään vaikuttaneen ja sukumatrikkelin aikaansaamisesta vastanneen Kyösti Järvisen valitseminen Vitikkalan suku ry:n kunniajäseneksi. Kyöstin kiitossanat olivat mieleen painuvat.

Seuraavan sukukokouksemme pitopaikan suhteen olemme palaamassa perinteiseen rotaatioon. Toisin sanoen se pidetään kolmen vuoden kuluttua pääkaupungissa ja sen jälkeen taas maakuntatasolla. Näin voimme tasapuolisesti ottaa huomioon kaikkien vitikkalalaisten alueellisen sijoittautumisen.

Toivotan kaikille hyvää kesän jatkoa!

Martti E.O. Korpela

Suvunvanhin