Kutsu Vitikkalan suku ry:n vuosikokoukseen 2024

  • su 21.4.2024 klo 18
  • Kokous pidetään Teams-kokouksena

Hyvät sukulaiset!

Vitikkalan suku ry: n vuoden 2024 vuosikokous pidetään etäyhteydellä sunnuntaina 21.4.2024 klo 18.00. Kaikki Kaarle ja Eeva Kristiina Vitikkalan jälkeläiset perheineen ovat tilaisuuteen lämpimästi tervetulleita.

Tämä kutsu on lähetetty sähköpostilla kaikille niille sukulaisille, joiden yhteystieto on yhdistyksen tiedossa ja se julkaistaan suvun kotisivuilla sekä Facebook-ryhmässä. Koska on selvää, että kaikille suvun jäseniksi luettaville ei ole voinut mennä henkilökohtaista kutsua toivomme, että viestiä tästä kokouksesta välitetään aktiivisesti suvun piirissä. Kaikki Kaarlen ja Eeva Kristiinan Vitikkalan jälkeläiset ja heidän puolisonsa kuuluvat sukuun. 

Pyydämme vuosikokousilmoittautumiset torstaihin 18.4.2024 mennessä sukuyhdistyksen sähköpostiin vitikkalansuku@gmail.com.  Tämä kutsu ja kokouksessa käsiteltävä materiaali löytyy www.vitikkalansuku.fi sivuston jäsensivuilla osoitteesta https://www.vitikkalansuku.fi/jasensivut/vuosikokouspoytakirjat/

Ilmoittautumisviestissä voitte halutessanne pyytää kokousmateriaalin lähettämistä teille myös sähköpostin liitteenä.  Etäkokoukseen liittymislinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille  etukäteen.

 Tervetuloa vuoden 2024 vuosikokoukseen

Vitikkalan suku ry  

Sukuneuvosto


SUKUYHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

1.     Kokouksen avaus

2.     Kokouksen järjestäytyminen

3.     Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4.     Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5.     Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto

6.     Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

7.     Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä jäsenmaksun suuruus

8.     Valitaan Suvunvanhin ja sukuneuvoston muut jäsenet (10 – 12 henkilöä)

9.     Valitaan yksi toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja

10.  Kokouksen päätös